2060 (4 εβδομαδιαίες συναντήσεις)

Παιχνίδι – Κίνηση – Εξέλιξη – Χαρά – Κατανόηση – Επικοινωνία – Άγγιγμα – Τοποθέτηση – Στάδια Ανάπτυξης Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε γονείς και φροντιστές που ενδιαφέρονται να καταλάβουν πως η κίνηση βοηθά την ανάπτυξη του παιδιού τους. Για να το πετύχουμε αυτό, παρατηρούμε και μαθαίνουμε τη σημασία των αντανακλαστικών, των κινητικών μοτίβων, πως το σώμα βρίσκει ισορροπία, πως εξελίσσονται οι αισθήσεις και η αντίληψη μέσω του παιχνιδιού. * Απαραίτητη η κράτηση θέσης

200 (4 εβδομαδιαίες συναντήσεις)

Το Hypnobirthing πρόκειται για μια απλή και μοναδική μέθοδο προετοιμασίας τοκετού που συνδυάζει τεχνικές χαλάρωσης, αναπνοής και οραματισμών. Μέσα από την εξάσκηση των τεχνικών αυτών το υποσυνείδητο επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μια θετική στάση προς την εγκυμοσύνη, τη γέννηση και τη γονεϊκότητα, αποβάλλοντας τυχόν φόβους και ανησυχίες. Ιδιαίτερα με τους οραματισμούς και τα κείμενα χαλάρωσης, η γυναίκα συγκεντρώνεται καλύτερα και επικοινωνεί τόσο με το παιδί της όσο και με το σώμα της, ενώ με το απαλό άγγιγμα και το μασάζ έρχεται ακόμη πιο κοντά με το σύντροφό της. Έναρξη Νέας Ομάδας Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020 Διάρκεια μαθήματος 2.5 ώρες  Ι   18:30-21:00

1590

Η prenatal yoga αποτελείται από ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις (asanas) για εγκύους, τεχνικές αναπνοής (pranayama), χαλάρωση και διαλογισμό που βοηθούν στην ενδυνάμωση αλλά και στην αντιμετώπιση των συνηθισμένων ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης (ναυτία, δυσκοιλιότητα, πρήξιμο, κράμπες, αϋπνίες, άγχος, πόνος στην μέση, πόνος στην ηβική σύμφυση (SPD) κλπ).
  • Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 18:30-19:30
  • Κάθε Τετάρτη 11:00-12:00

2030

Workshop: Το βρεφικό δωμάτιο και το ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού
Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 10.30-12.30

1590

Η μεταγεννητική yoga χρησιμοποιεί κίνηση, ισορροπία και χαλάρωση για να επιτρέψει στο σώμα να ανακάμψει μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση. Βοηθά στη θεραπεία σώματος και μυαλού και στην αποκατάσταση των ιστών. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος συγκεντρώνουμε την προσοχή μας κυρίως στους μυς του πυελικού εδάφους. οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γέννησης τεντώνονται από το βάρος του μωρού, οι ορμόνες χαλαρώνουν τους ιστούς και ασκείτε μεγάλη πίεση σε αυτό το μέρος του σώματός σας. Μέσω της yoga και των θεραπευτικών ασκήσεων το πυελικό έδαφος ανακτά τη δύναμή του και αποτρέπεται η ακράτεια των ούρων. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για νέες μαμάδες και παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για να φροντίσουν και να αποκαταστήσουν το σώμα τους, να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους από τον τοκετό και να επανασυνδεθούν με ασφάλεια με το σώμα τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό και 6 εβδομάδες μετά από καισαρική τομή.

* Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα μαζί ή και χωρίς τα μωρά σας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 17:00-18:00.

35180

Το προγεννητικό μασάζ μπορεί ν’ αποδειχθεί πραγματικά ευεργετικό στην περίοδο της εγκυμοσύνης! Προσαρμόζουμε τεχνικές ώστε να αντιμετωπιστούν οι αλλαγές στο σώμα σας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, να ανακουφιστείτε και να χαλαρώσετε! Αναλυτικότερα βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου, την κυκλοφορία του αίματος, την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων, τη μείωση του άγχους, τη βελτίωση του ύπνου, τη μείωση των επιπέδων των ορμονών που προκαλούν στρες, όπως της νορεπινεφρίνης, την ανακούφιση από μυϊκές κράμπες  και οιδήματα στα άνω και κάτω άκρα. Η διάρκειά του είναι 60' και λαμβάνει χώρα στο χώρο μας κατόπιν ραντεβού.

200 (8 εβδομαδιαίες συναντήσεις)

Οι ομάδες συμβάλλουν στην προετοιμασία των γονέων για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη γονεϊκότητα. Ομάδα εγκυμοσύνης Δευτέρας. Έναρξη  Δευτέρα 9/11 δια ζώσης ή online, 19.30-21.30 Ομάδα εγκυμοσύνης Τετάρτης. Έναρξη Τετάρτη 4/11 δια ζώσης ή online, 19.00-21.00 Το πρόγραμμα αποτελείται από 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις όπου η κάθε συνάντηση διαρκεί 2 ώρες.

2540

Πρώτες Βοήθειες για Βρέφη και Παιδιά 0-3 ετών Σεμινάριο Α' Βοηθειών για βρέφη και παιδιά 0-3 μηνών το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 18:00-20:30.  

80 (5 εβδομαδιαίες συναντήσεις)

Ένας όμορφος τρόπος να χαλαρώσετε και να αλληλεπιδράσετε με το μωρό σας τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά και να του προσφέρετε μια όμορφη εμπειρία αγγίγματος, διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του.

Έναρξη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 11:00-12:00 ( 5 εβδομαδιαία μαθήματα)

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Απευθύνεται σε γονείς και φροντιστές με μωρά 0-12μηνών.